Πολλά παιδιά σημαίνει πολλά… τραύματα! Φαντάζεστε, λοιπον, με τρία παιδιά, τι πληγή, γρατζουνιά, καρούμπαλο, σκίσιμο, τσίμπημα έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσω.

Στην αρχή, όταν το πρώτο σου παιδί είναι ακόμα μωρό και χτυπάει για πρώτη φορά, ένα σοκ το παθαίνεις… Και κάνεις μάλιστα και καιρό να το ξεπεράσεις! Ας είναι καλά όλοι οι φίλοι με μεγαλύτερα παιδιά που σου επιβεβαιώνουν ο ένας μετά τον άλλον πως έτσι είναι η ζωή με τα παιδιά και πως οοοοοόλοι μα όλοι έχουν περάσει από την ψυχρολουσία του να δουν το διαμαντάκι τους πληγωμένο για πρώτη φορά. Ε μετά, πληγή την πληγή, παιδί το παιδί, έρχεσαι και ψιλοσυνηθίζεις (αν και η καρδιά πάντα μα πάντα κάνει ένα επιτόπιο σκιρτηματάκι άγχους) και αντιμετωπίζεις καρούμπαλα, αίματα και κλάματα με μια κάποια ηρεμία.

Το καλοκαίρι δε είναι αγαπημένη περίοδος για… τραυματισμούς! Θάλασσα, τρέξιμο, πατίνια, κρυφτό, κυνηγητό, σκαρφάλωμα, παιδική χαρά, εκδρομές, ε πού θα πάει; Δεν θα συμβεί μια στραβή; Μωρέ και δυο και τρεις. Αλλά είπαμε: ψυχραιμία, μανούλα!

Έλα να σου δώσω τα μαμαδοφώτα μου για το πώς να αντιμετωπίσεις την πληγή με επιτυχία!

hansaplast2

1. Καθαρισμός

Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις ήδη, αλλά είπα να στο πω: για να επουλωθεί σωστά η πληγή, πρέπει να την καθαρίσουμε προσεκτικά. Καθαρίζουμε την βρωμιά και την σκόνη και για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και για την πρόληψη των μολύνσεων, χρησιμοποιούμε το νέο Hansaplast Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών. Βάλτο στη ζωή σου και θα με ευχαριστείς! Είναι απίστευτα εύχρηστο και ιδανικό για παιδιά, αλλά και για όλες τις ευαίσθητες επιδερμίδες!

2. Προστασία

Πληγή που μένει εκτεθειμένη, είναι πληγή που θα αργήσει να επουλωθεί. Προστάτευσε την από βρωμιά και βακτήρια με τι άλλο; Μα φυσικά με ένα επίθεμα Hansaplast! Τα ξέρουμε από παιδιά και γνωρίζουμε πως σαν αυτά ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

3. Επούλωση

Αν η πληγή είναι αρκετά βαθιά και ανησυχείς μήπως αφήσει σημάδι, μην μου αγχώνεσαι. Με τη νέα Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών, θα δεις την πληγή να επουλώνεται πλήρως και κανείς δεν θα τη θυμάται σε λίγο καιρό! Χωρίς αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και ζωικά παράγωγα, είναι κατάλληλη ακόμα και για τα βρεφάκια.

123

Και αν η ιδέα χρήσης μιας επουλωτικής κρέμας σας ξενίζει, θέλω να σας πω πως αυτός είναι ο ιδανικότερος τρόπος αντιμετώπισής της. Αν απλά αφήσεις μια πληγή να “αναπνεύσει” για να περάσει, τότε κινδυνεύει να αφυδατωθεί, ενώ σίγουρα θα σχηματίσει την αντιαισθητική κρούστα που αν πειραχτεί, θα μολυνθεί εκ νέου και πιθανότατα να αφήσει σημάδι. Με την Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών, η πληγή θα κλείσει γρηγορότερα, χωρίς να δημιουργηθεί κρούστα, χωρίς να αφήσει ουλή και με μειωμένο κίνδυνο λοίμωξης!

Βάλε λοιπόν στο φαρμακείο του σπιτιού, αλλά και στο νεσεσέρ των διακοπών τα τρία σωτήρια αυτά προϊόντα της Hansaplast, σκέψου θετικά και απόλαυσε τις διακοπές σας! Καλά να περάσουμε και… αχρείαστα να είναι που λένε!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Scroll Up