Είμαι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ! Έχει πόσους μήνες που ανακάλυψα αυτή τη συνταγή για μαρμελάδα καρπούζι και όλο έλεγα να σας τη δείξω… Και να που τελείωσε το καλοκαίρι και εγώ ακόμα…. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει πια, μιας και ότι καρπούζι κυκλοφορεί ακόμα, δύσκολα να είναι πολύ νόστιμο, αλλά τη βάζω για να την έχετε στο μυαλό σας για… του χρόνου! (Αν πάλι βρείτε κανένα καλό καρπουζάκι, δοκιμάστε το, γιατί όχι;)
Για να τη φτιάξετε θα χρειαστείτε καρπούζι, ζάχαρη, χυμό λεμόνι, πηκτίνη και λίγη… πείρα στο πώς φτιάχνει κανείς μαρμελάδα! Όσες κάνετε συχνά μαρμελάδες σπιτικές δεν πρόκειται να ζοριστείτε.
Δεν ξέρω τι λέει από γεύση, πάντως από χρώμα σκίζει!!!
Απ’ όσο διάβασα, η μαρμελάδα καρπούζι θέλει αρκετές μέρες για να δέσει, οπότε μην βιαστείτε… Φεεεεεεεέτα που λέει και η διαφήμιση.
Δείτε τις οδηγίες στο blondiescakes.blogspot.com
Είμαι η μαμά της Αθηνάς, του Αρχέλαου και του Άγγελου. Λατρεύω τη ζωή με τα πάνω και τα κάτω της. Όπως άλλωστε λατρεύω το να είμαι μαμά! Σπούδασα Ιατρική, ασχολήθηκα από νωρίς με τη μουσική, το γράψιμο και ένα σωρό άλλα πράγματα ώσπου με κέρδισε τελικά το internet που συνδυάζει τα πάντα! Ευχαριστώ που διαβάζετε το Είμαι Μαμά! Κατά κάποιο τρόπο, παιδάκι μου είναι και αυτό! :)
την εχει δοκιμασει κανενας να μας πει εντυπωσεις;
υπαρχει καπου στα ελληνικα μεταφραση;; ευχαριστω
Θα ήθελα να τη δοκιμάσω αλλά κολλάω στην πηκτίνη. Δεν καταλαβαίνω το 1 packet powdered pectin...
Έχει στα σούπερ μάρκετ πηκτίνη σε σκόνη!