Ο Μαριούλης μας βαφτιστηκε τη Δευτερα του Πασχα, 16-04-2012. Εκεινη την ημερα εγινε και 2 μηνων ακριβως! Πηρα το ρισκο να τον βαφτισω τοσο μικρο, γιατι ηθελα να τον κοινωναω και φυσικα να μην καταλαβει και πολλα, χεχε!
Λοιπον, ο νονος μας ο Κωστας ηταν πολυ φοβισμενος και αγχωμενος… και με το δικο του φυσικα..! Γιατι ο μικρος ηταν πολυ μικρουλης!!!
Η Ποπη Μαβριδακη ανελαβε ολη την οργανωση και τη διακοσμηση, η Αιμιλια Τσολια ανελαβε τις χειροποιητες μπομπονιερες λαγουδακια και φυσικα ο αντρουλης μου που ειναι γραφιστας του εφτιαξε το πιο γλυκο προσκλητηριο!!!
Ο μικρος κοιμοταν συνεχεια, εκτος απο τη στιγμη που τον γδυσαμε και εκανε την ωραια του βουτια!!! Και φυσικα, οπως τα περισσοτερα μωρακια κατουρησε αμεσως μολις ο παπας τον εδωσε στο νονο πανω στις πετσετουλες του!
Για γλυκο ειχαμε κλεισει ενα καροτσι παγωτου απο τον Τολη, ενα φανταστικο ζαχαροπλαστειο στην πλ. Κρηνης Νικαιας με το πιο σουπερ παγωτο και οχι μονο… επειτα ο νονος μας εκανε τραπεζι σε φιλους στο Vosporos, μια πολυ ωραια – να το πω – ταβερνα στη θαλασσα μπροστα στο Μικρολιμανο!!
Ο μικρουλης μας εκτος οτι δεν καταλαβε τιποτα, ηταν πολυ ησυχος και εβγαλε και τις πιο σουπερ φωτογραφιες που ανελαβαν η νονα μου και ο νονος μου (φωτογραφηση-βιντεοσκοπηση).
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΥΛΗΣ!!!
μαμά Ηλιάνα
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Nα σας ζησει το μωρακι σας!!!πολυ καλα εκανες και το βαφτισες τοσο μικρουλι.Εγω την κορουλα μου την βαφτισα 4 μηνων και πραγματικα ηταν μια υπεροχη βαφτιση χωρις να ταλαιπωρηθει κανεις.Το δευτερο θα βαφτιζα ακομα ποιο μικρο!
να σας ζησει ενας κουκλος ο μπεμπης...