Η My Petit Boutique είναι η απόλυτη μπουτίκ για κορίτσια… Όχι μόνο για μικρά, αλλά και για μεγάλα!
Τι δηλαδή; Μόνο οι κόρες δικαιούνται όμορφα ρούχα και αξεσουάρ; Οι μαμάδες δεν έχουν ψυχή;
Στο mypetitboutique.eu, αλλά και στο νέο του… αδερφάκι mychicboutique.eu θα βρείτε πολλά προιόντα for… mums (αλλά και for… aunts, (modern) grandmas και κάθε είδος γυναίκας!)
Tα υπέροχα (και οικονομικά!) κοσμήματα Tea for Dolly, τα φο-βε-ρά προιόντα ομορφιάς Sweetsation Therapy, τσάντες και αξεσουάρ επιλεγμένα πάντα από την ιδιοκτήτρια (και μαμά) Τζένη που έχει ομολογουμένως μάτι που ξετρυπώνει πάντα τα καλύτερα!
Μάλιστα μεχρι 15/10 (ή μεχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων) για παραγγελίες ανω των 50€, το mypetitboutique.eu στέλνει και ενα δωράκι για τη μαμα!!!!!
Είμαι η μαμά της Αθηνάς, του Αρχέλαου και του Άγγελου. Λατρεύω τη ζωή με τα πάνω και τα κάτω της. Όπως άλλωστε λατρεύω το να είμαι μαμά! Σπούδασα Ιατρική, ασχολήθηκα από νωρίς με τη μουσική, το γράψιμο και ένα σωρό άλλα πράγματα ώσπου με κέρδισε τελικά το internet που συνδυάζει τα πάντα! Ευχαριστώ που διαβάζετε το Είμαι Μαμά! Κατά κάποιο τρόπο, παιδάκι μου είναι και αυτό! :)
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο