Σίγουρα θα έχετε πετύχει κάπου στο internet αυτή τη φανταστική ιδέα: φέτες πορτοκαλιού, λεμονιού ή lime που αντί για το φρούτο έχουν… ζελέ!
Νομίζετε πως είναι δύσκολο; Καθόλου!
Η διαδικασία είναι απλή:
– Πλένετε καλά το φρούτο σας
– Κόβετε τo φρούτο στη μέση
– Στίβετε προσεκτικά τα δύο «μισά» χωρίς να «ζουλήξετε» πολύ το εξωτερικό του (αν έχετε ηλεκτρικό στύφτη ακόμα καλύτερα)
– Καθαρίζετε καλά ότι έχει περισσέψει με ένα κουτάλι
– Ετοιμάζετε το ζελέ σας σύμφωνα με τις οδηγίες
– Γεμίζετε τα «μισά» πορτοκάλια/λεμόνια/λάιμ σας
– Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσουν καλά
(για να μην σας «κουνηθούν» και χυθεί το υγρό ζελέ, μπορείτε να τα βάλετε μέσα σε ένα ταψάκι για muffins και cupcakes)
– Κόβετε σε φέτες και… σερβίρετε!
Μια δροσιστική ιδέα που μπορεί να γίνει και πιο… ενήλικη, αν προσθέσετε στο ζελέ σας αλκοόλ! Αυτό βέβαια με προσοχή, μην τα σερβίρετε σε πάρτι με πιτσιρίκια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Χικ!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Φαίνεται τέλειο!,,,
Τα έχω κάνει και τα κάνω συνέχεια,τα παιδιά ξετρελλαίνονται!!!