Στο marthastewart.com εντοπίσαμε τον τρόπο για να ετοιμάσετε το πιο αγαπησιάρικο πρωινό!
Θα χρειαστείτε:
ψωμί του τοστ ή μια μεγάλη φέτα ψωμί
βούτυρο
αβγό
κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς
Χρησιμοποιώντας το κουπ πατ, αφαιρέστε το κέντρο της φέτας σας ώστε να μείνει κενό σε σχήμα καρδιάς.
Σε ένα μικρό τηγανάκι βάλτε αρχικά το κομμάτι σε σχήμα καρδιάς που αφαιρέσατε από το ψωμί μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
Προσθέστε λίγο βούτυρο (1 1/2 κουταλάκι του γλυκού είναι αρκετό) και τοποθετήστε τη φέτα ψωμιού από τη μία πλευρά μέχρι να πάρει και αυτή ένα όμορφο χρώμα.
Γυρίστε τη φέτα από την άλλη πλευρά (ίσως χρειαστείτε λίγο βούτυρο ακόμα) και τοποθετήστε προσεκτικά το κουπ πατ σας στο κενό αφού πρώτα το έχετε βουτυρώσει καλά μέσα και έξω.
Σπάστε ένα αβγό στο κέντρο, ώστε να γεμίσει το κουπ πατ.
Σκεπάστε το τηγανάκι σας και αφήστε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά μέχρι να τηγανιστεί το αβγό.
Τοποθετήστε προσεκτικά στο πιάτο και χαράξτε απαλά με ένα μαχαιράκι, ώστε να ξεκολλήσει το αβγό από τα τοιχώματα του κουπ πατ. Στη συνέχεια αφαιρέστε προσεκτικά με μια μικρή λαβίδα το κουπ πατ.
Έτοιμο!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο