3 φλ. τσαγιού γλυκό τραχανά
700ml φρέσκο γάλα καυτό
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 κ.γ μπέικιν
300γρ φέτα τριμμένη
4 αυγά
αλάτι-πιπέρι
1 φλ. τσαγιού περίπου αλέυρι για όλες τις χρήσεις(όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας παχύρευστος χυλός)
Βάζουμε σε ένα μπολ τον τραχανά μαζί με το γάλα και το αφήνουμε περίπου 1 ώρα μέχρι να φουσκώσει
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τον τραχανά με το γάλα, την φέτα, το λάδι, αλάτι, πιπέρι, το μπέικιν, το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν
Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμους μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ..ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΡΑΧΑΝΟΠΙΤΑΣ!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ