250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/3 του φλιτζανιού λάδι
1 πρέζα αλάτι
1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας
1/2 ποτήρι χλιαρό νερό
Εκτέλεση:
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι, το λάδι, το αλάτι και το τυρί και ζυμώνουμε ρίχνοντας λίγο λίγο το νερό μέχρι να πετύχουμε μια μαλακιά ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια. Μπορεί να μην χρειαστεί όλο το νερό
Χωρίζουμε το ζυμάρι σε 10-12 μπαλάκια και με ένα μικρό πλάστη ανοίγουμε το κάθε μπαλάκι σε λεπτό στρογγυλό φύλλο
Τηγανίζουμε σε λάδι 3-4 λεπτά απο την κάθε πλευρά και τοποθετούμε τα ζυμαροπιτάκια σε απορροφητικό χαρτί
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κατερινα μου με το ματι θα υπολογισεις οσο σου σρεσει εσενα .εγω τα κανω συχνα προχθες εβαλα και φρτα κσι τυρι για τοστ καιεγιναν παρα πολυ ωραια !!!!