Υλικά:
125 γρ. αβοκάντο, πολτοποιημένο (δηλ. 1 μέτριο αβοκάντο)
180 γρ. χουρμάδες
180 γ. βρώμη
8 κ.σ. καρύδα
3 κ.σ. κακάο
2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
75 γρ. σοκολάτα
λίγο τριμμένο καρύδι για επικάλυψη
Εκτέλεση:
Μουλιάζω για 10 λεπτά σε νερό τους χουρμάδες. Μετά τους στραγγίζω κ τους πολτοποιώ σε μπέντερ.
Ρίχνω όλα τα υλικά εκτός από τη σοκολάτα κ τα πολτοποιώ ώσπου να ενωθούν καλά.
Λιώνω σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και περιχύνω το μείγμα του μπλέντερ. Ανακατεύω με ένα κουτάλι να πάει παντού. Σχηματίζω τρουφάκια κ τα περνώ από το τριμμένο καρύδι.
Τα φυλάσσω σε αεροστεγές σκεύος στο ψυγείο. Διατηρούνται πολλές μέρες κ είναι λαχταριστά!
Καλοφάγωτα!
[divider]
Ακολουθήστε τις The Veggie Sisters στο theveggiesisters.gr, αλλά και στην Facebook σελίδα τους!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο