Μουλιάζω για 10 λεπτά σε νερό τους χουρμάδες. Μετά τους στραγγίζω κ τους πολτοποιώ σε μπέντερ.
Ρίχνω όλα τα υλικά εκτός από τη σοκολάτα κ τα πολτοποιώ ώσπου να ενωθούν καλά.
Λιώνω σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και περιχύνω το μείγμα του μπλέντερ. Ανακατεύω με ένα κουτάλι να πάει παντού. Σχηματίζω τρουφάκια κ τα περνώ από το τριμμένο καρύδι.
Τα φυλάσσω σε αεροστεγές σκεύος στο ψυγείο. Διατηρούνται πολλές μέρες κ είναι λαχταριστά!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο