1 πακέτο σφολιάτα(2 φύλλα)
2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
200γρ μανιτάρια ψιλοκομμένα
300γρ τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας
2 πιπεριές φλωρίνης
2 κ.σ βούτυρο
2 κ.σ μουστάρδα
αλάτι-πιπέρι
1 αυγό για το άλειμμα
Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια
Μόλις μαλακώσουν και πάρουν χρώμα,αποσύρουμε το τηγάνι απο την φωτιά και προσθέτουμε το τυρί,τις πιπεριές,την μουστάρδα και το αλατοπίπερο
Ανακατεύουμε καλα και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει
Αλευρώνουμε τον πάγκο μας και ξετυλίγουμε τα φύλλα σφολιάτας
Μοιράζουμε την γέμιση στα φύλλα μας,την στρώνουμε καλά και τυλίγουμε σε ρολό
Αλείφουμε με το αυγό την επιφάνεια των ρολών,τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1/2 ώρα περίπου μέχρι να ροδίσουν καλά
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο