Ακόμη αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν τόσο καιρό να μην το είχαμε σκεφτεί.
Η ομελέτα, ένα από τα πιο εύκολα και γευστικά σνακ και γεύματα για μεγάλους και παιδιά, με τις άπειρες παραλλαγές, έχει έναν ακόμη πιο εύκολο τρόπο «παρασκευής».
Το μυστικό; Ένα πλαστικό σακουλάκι φαγητού, από αυτά που κλείνουν αεροστεγώς και χρησιμοποιούμε για τα σάντουιτς που δίνουμε στα παιδιά στο σχολείο.
Η τέλεια ομελέτα με δύο αβγά είναι εδώ και το βίντεο αυτό ήρθε ως μάννα εξ ουρανού να μας ανοίξει τα μάτια.
Τέρμα τα τηγάνια, πετάξτε τα κορίτσια και αγόρια. Πλέον, θα βράζετε το αβγό, με όλα τα συναφή υλικά, στο σακουλάκι, όπως το ρύζι! Ή τουλάχιστον έτσι υπόσχεται το ίντερνετ.
Φτιάξτε και σεις τη δική σας και πείτε μας στα σχόλια τις εντυπώσεις σας!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Ωραίο κόλπο αλλά αυτό το σακουλάκι είναι ασφαλές? Απλό πλαστικό δεν είναι? Είναι BPA free κλπ? Δεν νομίζω.. Τι χημικές αντιδράσεις γίνονται στην επαφή με το αβγό, το τυρί και σε θερμοκρασία βρασμού?
Γιατί αν είναι safe, δεν υπάρχει λόγος να ξαναφτιάξουμε ομελέτα με άλλον τρόπο!! :)
Καλό κόλπο αλλά σιγά μην έχει την ίδια νοστιμιά με την παραδοσιακή ομελέτα που ψήνεται στο αντικολλητικό με φρέσκο βουτυράκι
Ωραίο κόλπο αλλά αυτό το σακουλάκι είναι ασφαλές? Απλό πλαστικό δεν είναι? Είναι BPA free κλπ? Δεν νομίζω.. Τι χημικές αντιδράσεις γίνονται στην επαφή με το αβγό, το τυρί και σε θερμοκρασία βρασμού? Γιατί αν είναι safe, δεν υπάρχει λόγος να ξαναφτιάξουμε ομελέτα με άλλον τρόπο!! :)