Τα τελευταία 80 εκατομμύρια χρόνια σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει βιολογικά όσον αφορά τη λειτουργία του θηλασμού. Το μόνο που έχει αλλάξει στις δικές μας κοινωνίες είναι το γεγονός ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη αντιπαράθεση ανάμεσα στο μητρικό γάλα και τα υποκατάστατα.
Σ’ αυτό το βίντεο, μέσα σε 6 λεπτά θα ακούσετε χρήσιμες πληροφορίες για την εξέλιξη των θηλαστικών (συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου), το θηλασμό και τα διάφορα είδη υποκατάστατων μητρικού γάλακτος, αλλά και το πώς απομακρυνόμαστε από τη φύση μας όλο και περισσότερο.
Η Βίκυ Φαρδογιάννη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC και εργάζεται στο χώρο του θηλασμού για περισσότερο από δέκα χρόνια.
Θα την βρείτε στο thilasmos.com
και στη Facebook σελίδα “Thilasmos – Θηλασμός“
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο
Only registered users can comment.