1 φλ. (200 γρ.)χουρμάδες, μουλιασμένοι σε ζεστό νερό για 10′ (+1 κ.σ. από αυτό το νερό) 1 1/2 φλ. (120 γρ.) καρύδα 2 κ.σ. κακάο
Πολτοποιώ στο μπλέντερ τους χουρμάδες μαζί με 1 κ.σ. νερό.
Ανακατεύω το κακάο με την καρύδα σε ένα μπολ κ τα προσθέτω στο μπλέντερ.
Ξαναχτυπώ ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Πλάθω μπαλάκια, τα περνάω από λίγη καρύδα κ τα αποθηκεύω σε αεροστεγές μπολ.
Διατηρούνται για μέρες!
Καλή σας απόλαυση!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο