Εύκολο, νόστιμο και πολύ ευπαρουσίαστο σνακ που μας προτείνει η Νίκη Τσαρνα!
4 μπαγκέτες μικρές
150γρ τυρί τριμμένο που λιώνει
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
3 αυγά
πιπέρι
βούτυρο για το άλειμμα
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε το μπέικον για λίγα λεπτά
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμη, το αφήνουμε να κρυώσει
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, βάζουμε λίγο πιπέρι,το τυρί και τα ανακατεύουμε με το μπέικον και τα κρεμμύδια
Αδειάζουμε προσεκτικά τις μπαγκέτες απο την ψίχα, ανοίγοντας τες απο την μια μεριά σαν βαρκούλες και τις αλείφουμε εξωτερικά με βούτυρο
Μοιράζουμε την γέμιση στις 4 μπαγκέτες, τις τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 15-20 λεπτά
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο