1 κιλό πατάτες
3 αυγά
1 φλ. τσαγιού τυρί τριμμένο
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
3 κ.σ μαιντανό ψιλοκομμένο
λίγο δυόσμο
αλάτι-πιπέρι
Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό,τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και τις πατάμε με το πιρούνι ή τις αλέθουμε στον μύλο λαχανικών
Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί,τα αυγά ελαφρά χτυπημένα,μαιντανό,δυόσμο,αλάτι,πιπέρι,το λάδι και ανακατεύουμε
Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και το απλώνουμε καλά
Πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Εχω να δηλωσω ότι η σοκολατοπιτα είναι ΚΟΛΑΣΗΗΗ!!!!!!!
Αυτήν την φοκάτσια πολύ την λιγουρεύομαι :-)