Όπως σας έχω ξαναπεί, δεν είμαι καθόλου οργανωτικός τύπος. Αγχώνομαι και πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό. Να φανταστείτε πως το φόρεμα του γάμου μου το αγόρασα 2 μέρες πριν το μεγάλο γεγονός, ενώ τις μπομπονιέρες τις διάλεξα στο πρώτο κατάστημα που πάτησα το πόδι μου.
Στην περίπτωση της βάφτισης της Αθηνάς, ομολογώ πως ξεπέρασα τον εαυτό μου, μιας και το έψαξα λιγουλάκι περισσότερο το όλο θέμα.
Πρώτα απ’ όλα, έψαξα για προσκλητήρια. Εντόπισα κάπου στο Internet ένα προσκλητήριο που μου άρεσε πολύ και επικοινώνησα με e-mail με την εταιρεία που τα κατασκευάζει για να ζητήσω λεπτομέρειες για το πού θα μπορούσα να τα δω από κοντά.
![]() |
Kάντε κλικ για να το δείτε μεγαααααάλο! |
Είμαι η μαμά της Αθηνάς, του Αρχέλαου και του Άγγελου. Λατρεύω τη ζωή με τα πάνω και τα κάτω της. Όπως άλλωστε λατρεύω το να είμαι μαμά! Σπούδασα Ιατρική, ασχολήθηκα από νωρίς με τη μουσική, το γράψιμο και ένα σωρό άλλα πράγματα ώσπου με κέρδισε τελικά το internet που συνδυάζει τα πάντα! Ευχαριστώ που διαβάζετε το Είμαι Μαμά! Κατά κάποιο τρόπο, παιδάκι μου είναι και αυτό! :)
>ΚΙ ΕΓΩ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!!!ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ!!!ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ/Α ΝΑΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ!!!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΥΤΟ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!!ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!!
>Δεν έχω λόγια!!! το προσκλητήριο είναι ΤΟ προσκλητήριο....