Είναι μέρες που θέλω να σας γράψω και όλο γράφω, όλο σβήνω. Ο λόγος; Δεν θέλω να ακουστώ (διαβαστώ) ξερόλας ή «κακιά» ή οτιδήποτε παραπλήσιο. Όμως, να που απόψε δεν αντέχω, θα τα γράψω.
Ξέρετε, από τον καιρό που ακόμα ήμουν έγκυος, είχα τρομοκρατηθεί από δηλώσεις τύπου «Απόλαυσε όση ζωή σου μένει, γιατί μετά…«. Σας έχω ξαναπεί ότι πολλές νύχτες είχα βρέξει το μαξιλάρι μου αγχωμένη για τη νέα μου ζωή που θα ξεκινούσε σε λίγους μήνες. Θα ήμουν πια μαμά. Θα είχα παιδί. Τέρμα όσα ήξερα. Ήρθε το τέλος;
Είμαι η μαμά της Αθηνάς, του Αρχέλαου και του Άγγελου. Λατρεύω τη ζωή με τα πάνω και τα κάτω της. Όπως άλλωστε λατρεύω το να είμαι μαμά! Σπούδασα Ιατρική, ασχολήθηκα από νωρίς με τη μουσική, το γράψιμο και ένα σωρό άλλα πράγματα ώσπου με κέρδισε τελικά το internet που συνδυάζει τα πάντα! Ευχαριστώ που διαβάζετε το Είμαι Μαμά! Κατά κάποιο τρόπο, παιδάκι μου είναι και αυτό! :)
Ολιβια σε λατρευω στο εχω πει;;;;χαχα!μου αρεσει η αισιοδοξια σου!ειμαι μαμα δυο.κοριτσιων.στην πρώτη που ειχα τρελο αγχος ηταν και το παιδι στην τσιτα..στη δευτερη που ειμαι χαλαρη ειναι.και το παιδι πιο συνεργασιμο.οση η κουραση ομως τοση περισσοτερη ειναι η απολαυση να εισαι μαζι τους.και θυμωνω με τον εαυτο μου που οταν μου λενε "πωπω πως κουραζεσαι" ξεχναω να τους πω οτι" ναι,αλλα περναω υπεροχα!"
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....αλλά εργάζεσαι; (δηλάδη εκτός σπιτιού με καθημερινό πρόγραμμα και αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου)
Ακριβως όπως τα γραφείς είναι!
Καλε ποτε το εγραψα κ δεν το θυμαμαι!!!!! Κ δεν εχω κ το πιο καλοβολο παιδακι αλλα οκ φασεις ειναι κ θα περασουν !!!!
Ακουγοντας τους τριτους κ προσπαθοντας να ειμαι τελεια αγχωθηκα τοσο που επαθα επιλοχια καταθλιψη!!!! Τα λουστηκε το παιδι μου. Ακουγοντας τις διαφορες συμβουλες για το σωστο κ πρεπει (τωρα να κοιμηθει, τωρα να φαει, ετσι να κανεις κ να ρανεις, στο κρεβστι του για υπνο, οχι φωτακι, ......) το παιδακιμου εγινε υστερικο. Χειροτερη η καταθλιψη. Το παιδακι μου το λουστηκε κ αυτο. Τωρα στην μπουμπουκα μου εκλεισα την πορτα κ τα αυτια σε ολους τους καλοθελητες. μθ Μερικες φορες ακομα κ στον αντρα μιμου. Το εχω απολαυσει απιστευτα!!!! Ηρεμο γλυκο κ λαχταριστο. Κ στο κρεβατι μου την πειρα,μια χαρα κοιμαται κ μονη της κ μαλιστα με κλειστη πορτα. Κ φωτακι εβαλα μια χαρα κοιμαται κ χωρις. Εκανα ολα τα ΜΗΝ κ μια χαρα λειτουργει κ σε διαφορετικες συνθηκες. Τελικα ενα πραγμα ισχυει. Η ΜΑΜΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ!!!!