Έχετε συνειδητοποιήσει πως η ζωή μας καθημερινά εξελίσσεται χάρη σε τυχαία γεγονότα;
Εγώ το σκέφτομαι συχνά πυκνά.
Αν ο Μάνος δεν είχε κάνει εκείνο το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, αν δεν είχε τύχει να συναντηθούμε τελευταία στιγμή, αν δεν τον είχα επισκεφτεί στην Αθήνα, αν δεν είχαμε κολλήσει, αν δεν είχα δεχτεί την πρόταση γάμου, αν δεν είχα αφήσει πίσω μου συγγενείς και φίλους, αν δεν είχα έρθει στην Αθήνα, αν δεν είχαμε κάνει νόημα ο ένας στον άλλον, αν δεν είχα μείνει αμέσως έγκυος, αν, αν, αν… τότε…
σήμερα δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε και πολύ χειρότερα… δεν θα είχαμε αυτό υπέροχο, φανταστικό κοριτσάκι που μας έφερε σήμερα ένα χάρτινο χελιδονάκι με κοιλιά από βαμβάκι, την πρώτη της χειροτεχνία από το σχολείο!
Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου, αν όλα τα παραπάνω δεν είχαν συμβεί, πάντως νιώθω τοοοοόσο τυχερή που συνέβησαν ακριβώς έτσι!
Είμαι η μαμά της Αθηνάς, του Αρχέλαου και του Άγγελου. Λατρεύω τη ζωή με τα πάνω και τα κάτω της. Όπως άλλωστε λατρεύω το να είμαι μαμά! Σπούδασα Ιατρική, ασχολήθηκα από νωρίς με τη μουσική, το γράψιμο και ένα σωρό άλλα πράγματα ώσπου με κέρδισε τελικά το internet που συνδυάζει τα πάντα! Ευχαριστώ που διαβάζετε το Είμαι Μαμά! Κατά κάποιο τρόπο, παιδάκι μου είναι και αυτό! :)
Είσαι υπερβολικά τυχερή με μια πανέμορφη οικογένεια!!!
Εγώ πάλι δεν πιστεύω στο"γραφτό"κ στην τύχη αλλά στις επιλογές!Και η ευτυχία είναι σίγουρα επιλογή.Να είστε πάντα ευτυχισμένοι κ με το καλό το μπεμπάκι σας :)
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ.. ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ.. ΕΙΝΑΙ ΚΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΤΟ KISMET ΠΟΥ ΛΕΝΕ..
Ποση ευτυχια μπορει να φερει μια αλληλουχια ''τυχαιων'' γεγονοτων..?Ευχομαι παντα τετοια τυχαια να συμβαινουν σε ολο τον κοσμο!!!
Με την πιο open έννοια "ΚΙΣΜΕΤ"!!!Όλοι το έχουμε κάπου γύρω μας!!