Το Pinterest είναι ένα -ακόμη- μέσο κοινωνικής δικτύωσης που λειτουργεί σαν εκείνους τους πίνακες από φελλό που είχαμε και καρφιτσώναμε πάνω τις ιδέες μας. Ανεβάζει κανείς ό,τι βρίσκει ενδιαφέρον, τα οργανώνει σε άλμπουμ και τα έχει να τα θαυμάζει ο ίδιος και άλλοι, αλλά και να τα θυμάται, μήπως και κάποτε ξυπνήσει το ενδιαφέρον και ασχοληθεί μ’ αυτά. Με ποια; Το Pinterest είναι ΓΕΜΑΤΟ συνταγές, χειροτεχνίες και άλλες πολλές δημιουργικές ιδέες. Βέβαια, άνθρωποι είμαστε… δεν τα καταφέρνουμε όλα πάντα με την πρώτη, με τη δεύτερη, με την τρίτη… ε σε κάποια πράγματα, πώς να το κάνουμε, δεν το έχουμε! Αλλά σημασία έχει το ότι προσπαθούμε! Ακολουθούν λοιπόν 15 πολύ αστείες, αποτυχημένες προσπάθειες να φτιάξει κάποιος αυτό που είδε στο Pinterest, συνοδευόμενο συνήθως από ένα μεγάλο FAIL (αποτυχία) ή το ειρωνικό Nailed It (Τα κατάφερα):
πηγή: buzzfeed.com
Μανούλες, μπαμπάδες και λοιποί. Εσείς έχετε ποτέ αποτύχει παταγωδώς σε κάτι που προσπαθήσατε να φτιάξετε;
Περιμένουμε με αγωνία τις δικές σας φωτογραφίες στο eimaimama@gmail.com για να δημιουργήσουμε ένα post και να παρουσιάσουμε τις δικές σας «αποτυχίες»!
Μπορεί να είναι κάτι που βρήκατε και σεις στο Pinterest, στο διαδίκτυο, ακόμη και εδώ, στο eimaimama! Στείλτε μας την πρωτότυπη φωτογραφία και μία φωτογραφία της δικής σας απόπειρας. Μην ντρέπεστε! Κανείς δεν είναι τέλειος!
Μιλαμε πολυ γελιο.......Λινακι βαλε τη φωτογραφια που ειχες κανει κεικ τιγρε κ σου βγηκε εβερεστ!!!χαχαχαχαχα....
χαχαχαχαχαχαχαχα φανταστικο αρθρο!!!! που γελασα!!!! σας ευχαριστω πολυ!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα
Εχω ΛΙΩΣΕΙ στο γέλιο!!! Εχω να γελάσω τόσο πολύ καιρό! πιάνω την κοιλιά μου! Ξεκαρδιστικό αρθράκι!
Άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες, ευτυχώς όμως δεν κρατάω αποδείξεις, χι,χι!
τέλειο!!!!!! προτιμώ παντως να βλεπω πραγματικες αποτυχημενες προσπαθειες παρα την τέλεια εικονα..... τουλαχιστον γελασα πολύ!!!!!
Για να μην γίνονται νια-νια τα μπισκοτα και να κρατανε το σχημα, η ζυμη πρεπει να ειναι παγωμενη πριν μπει στο φούρνο, οποτε καλύπτεις τις φωλιτσες με ζυμαρι και μετα βαζεις στο ψυγειο τουλάχιστον μιση ωρα πριν φουρνισεις. Έτσι κρατανε το σχημα τους ακομα και τα επιπεδα μπισκοτα με κουπ-πατ. Το ίδιο ισχύει και για γεμιστα μπισκοτα οπως αυτα της φωτογραφίας αν ειναι παγωμενα πριν μπουν στο φούρνο δεν θα ξεπαγωσουν. Τέλος όταν προθερμαίνουμε το φούρνο για να ψησουμε κατι στους 180 ειναι καλύτερα να βαζουμε το θερμοστατη στους 200 και να χαμηλωνουμε το φουρνο μολις φουρνισουμε, γιατι το ανοιγμα της πόρτας και το κρυο ταψι ριχνουν τη θερμοκρασια.
Δεν θα διαλυθουν εννοω όχι δεν θα ξεπαγώσουν
Καλά τα αυγοπουλάκια της αποτυχίας είναι τα ζόμπι των κανονικών!! χιχιχιχι!!!
Ή μήπως οι Blues Brothers όπως είπε ο Θωμάς που τα βρήκε γλυκούλια; :P
εχω εχω !!!!!!!! αχαχχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θωμά είσαι φοβερός! Που τα βρίσκεις όλα αυτά. Όλες οι φωτογραφίες μαγειρέματος κάτι μου θύμισαν. Τα βλέπεις όλα τόσο ωραία και εύκολα και στο τέλος βγαίνουν αστα να πάνε. Ειδικά με την τούρτα υπερπαραγωγή που την έκανα κι εγώ γιατί μου φάνηκε εύκολη, την έπαθα άσχημα. Την έβαλα στο ψυγείο σχεδόν τέλεια και μετά από 2 ώρες που το ανοίξαμε η μισή είχε κατολισθήσει και τα κουφετάκια είχαν πέσει στο κάτω ράφι.