Οι καταπληκτικές Ελβετικές δίπλες της Ντίνας Λούδας! Μια λιχουδιά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
2 κ.σ γάλα
1/2 κ.γ αλάτι
Λάδι για τηγάνισμα
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα
Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά
Παίρνουμε κομμάτια ζύμης τα ανοίγουμε σε πολύ λεπτό φύλλο (το τραβάμε και με τα χέρια να ανοίξει) και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος! Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική! Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
μμμμμμμμμμμμμ σούπερ νόστιμα...αλλά σκεφτόμουν...βρε που είμασταν ελβετοί και δεν το ξέραμε! αυτά είναι σαν τα ποντιακά πισσσσσία (γιατί είναι παχύ το σσσσσσσσσ) αλλά με άχνη αντί για χοντρή ζάχαρη που βάζουμε οι τεμέτερον!
μιαμ μιαμ κι αεγώ αυτό σκέφτηκα με το που είδα την φωτό και δε χρειάζεται τίποτα και σκέτα μούρλια είναι!!!