[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Το κοτόπουλο πεντανόστιμο! Το μέλι έκανε τη διαφορά! Πάμε για ρεβίθια!
σε παρακαλω μπορεις να μου στειλεις μια μεγαλη κατσαρολα κολοκυθακια γεμιστα?? και μετα μια ακομη με λαχανοντολμαδεσ?? ντρεπομαι που κουβαλαω τοσα χρονια στην πλατη μου και ακομη δεν μπορεσα να φτιαξω 2 απο τα πιο αγαπημενα μου πιατα
Όλγα, στα μπιφτέκια λαχανικών πόση περίπου φρυγανιά ώστε να μη διαλυθούν, αλλά να μην έχουν και τη γεύση της? Αν μπορείς να μου δώσεις μια εκτίμηση της ποσότητας ή εναλλακτικά να μου πεις πως περιμένω να είναι το μίγμα σε σχέση με τα μπιφτέκια κοτόπουλου (πιο σφιχτο/πιο μαλακό/το ίδιο). Ευχαριστώ!
Θα βάλεις τόση φρυγανιά που να πλάθονται τα μπιφτέκια και να μην διαλύονται.Θα δοκιμάζεις παίρνοντας ένα κομμάτι απο το μείγμα στα χέρια σου και πλάθοντας το
Όλγα, σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα εντελώς, θα πειραματιστώ και θα δω τι μου βγαίνει. Αυτό το πρόβλημα το έχω με κάθε είδους μπιφτέκι, εκτός του κοτόπουλου που έχω βρει ακριβώς πόση ποσότητα φρυγανιάς χρειάζομαι. Στα υπόλοιπα, τα φτιάχνω, δεν διαλύονται όταν τα πλάθω αλλά μερικές φορές μου διαλύονται όταν τα μαγειρεύω στο αντικολλητικό. Άλλες φορές βάζω περισσότερη φρυγανιά, δε μου διαλύονται κατά το μαγείρεμα αλλά μετά μυρίζουν φρυγανίλα.Δεν την έχω εύκολη την κουζίνα, αλλά ειδικά με τα μπιφτέκια που θεωρούνται και εύκολο φαγητό έχω μεγάλο θέμα.