Προσθέτουμε το λάδι, την ζάχαρη, το αλάτι και ρίχνουμε λίγο λίγο αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια
Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για μισή ώρα πριν την χρησιμοποιήσουμε
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Λίγο ξύδι στην ζύμη (1-2 κουταλιές) και γινεται σουπερ τραγανη! ;)
Ολγα εγω την κάνω ακριβώς έτσι με νερό... τι διαφορά έχει αν την κάνω με γάλα?