Πιστεύω ότι πιο γρήγορο και οικονομικό παγωτάκι δεν υπάρχει! Και πραγματικά νομίζεις οτι τρως σοκολάτα γάλακτος!
600γρ κρέμα γάλακτος (όχι χαμηλά λιπαρά)
300ml γάλα φρέσκο
300γρ σοκολάτα γάλακτος κομματιασμένη
Βάζουμε το γάλα με την σοκολάτα σε ένα κατσαρολάκι,πάνω σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει
Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει
Χτυπάμε με το μίξερ καλά την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει και να γίνει σαντιγί
Προσθέτουμε σιγά σιγά την λιωμένη σοκολάτα συνεχίζοντας το χτύπημα
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό κατά προτίμηση σκεύος με καπάκι και το τοποθετούμε στην κατάψυξη
Τip: Μπορούμε αντί για σοκολατα γάλακτος να χρησιμοποιήσουμε για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, μαυρη σοκολάτα ή υγείας!
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο