φωτο via greenchef.gr
Ο χειμώνας μπαίνει σιγά σιγά και ένα κλασσικό ελληνικό πιάτο που αγαπάμε είναι η Φασολάδα.
Αγαπάω ελληνικές γεύσεις και προσπαθώ να συνδυάζω το απλό με το ελληνικό και το εποχιακό.
Πάμε να σας δώσω την δική μου συνταγή και να καλοδεχτώ τα δικά σας σχόλια με παραλλαγές. Είχα μια γνωστή που έβαζε και ψιλοκομμένες πολύχρωμες πιπεριές μέσα. Κι έτσι ήταν νόστιμη.
500 γραμ. φασόλια ξερά
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
2-3 καρότα κομμένα ροδέλες
λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
1/2 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1/2 ποτήρι λάδι
λίγη πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
αλάτι – πιπέρι
1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο ροδέλες ή μπέικον (προαιρετικά)
μπούκοβο (προαιρετικά)
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο