6 μεγάλες ώριμες μπανάνες
3 κ.σ. κακάο
2 κουτ. σουπ. κρέμα γάλακτος 0%
Κόβετε τις μπανάνες σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετείτε σε στρώσεις σε ένα σκεύος. Βάζετε το σκεύος στη κατάψυξη για 3-8 ώρες. Αποσύρετε από τη κατάψυξη και βάζετε τη μπανάνα με το κακάο και την κρέμα γάλακτος στο κάδο του μπλέντερ και χτυπήστε στη γρήγορη ταχύτητα σταματήστε και ανακατέψτε με ένα κουτάλι και ξαναχτυπήστε με το μπλέντερ μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Στη συνέχεια αδειάστε σε μεγάλα ποτήρια ή μπολ με την βοήθεια ενός κουταλιού , διακοσμήστε με λίγες φρέσκιες μπανάνες και σερβίρετε αμέσως .
Χρήσιμο: Εμπλουτίστε με μια κουταλιά της σούπας νουγκατίνα και καβουρντισμένο φουντούκι . Αν θέλετε το παγωτό σας πιο σφιχτό βάλτε το στην κατάψυξη .
[divider]
Η φημισμένη τηλεοπτική μαγείρισσα και συγγραφέας δεκάδων βιβλίων μαγειρικής, που έχουν γίνει best sellers σε Ελλάδα και εξωτερικό, Μυρσίνη Λαμπράκη, συμπράττει με το eimaimama.gr δίνοντας μας υπέροχες, καθημερινές και πρακτικές συνταγές.
Δείτε ακόμα περισσότερες γευστικές συνταγές με την υπογραφή της Μυρσίνης στο mirsini.gr!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Αν έχουμε φυλάξει τις μπανάνες στην κατάψυξη ολόκληρες (μαζί με τη φλούδα), πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε την ανωτέρω συνταγή; Υπάρχει κάποιο τίπ εύκολης αποκόλλησης της φλούδας;