1 κουνέλι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 1/2 φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
2 φλιτζ. τσαγ. κόκκινο κρασί
1 κουτ. σουπ. σάλτσα ντομάτας πελτές
1 κουτ. σουπ. δενδρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
Τοποθετείτε το κουνέλι σε ένα βαθύ τηγάνι μαζί με 1 ½ φλιτζ. τσαγ. νερό και μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Σιγοβράζετε το κουνέλι, σχεδόν, μέχρι να ψηθεί και να απορροφήσει όλο του το νερό. Όταν, δηλαδή, είναι πολύ μαλακό και πιρουνίζετε.
Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, , το κρασί μέσα στο οποίο έχετε προσθέσει τον πελτέ ντομάτας και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 15 λεπτά, ώστε να δέσει η σάλτσα του. Τα τελευταία πέντε λεπτά βάζετε και το δενδρολίβανο ώστε να μην πικρίσει. Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές.
Η φημισμένη τηλεοπτική μαγείρισσα και συγγραφέας δεκάδων βιβλίων μαγειρικής, που έχουν γίνει best sellers σε Ελλάδα και εξωτερικό, Μυρσίνη Λαμπράκη, συμπράττει με το eimaimama.gr δίνοντας μας υπέροχες, καθημερινές και πρακτικές συνταγές.
Δείτε ακόμα περισσότερες γευστικές συνταγές με την υπογραφή της Μυρσίνης στο mirsini.gr!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο