Σε ένα μπολ ανακατεύω την καρύδα με το γάλα, τη στέβια κ τους σπόρους. Τα μεταφέρω σε ένα ταψάκι κ απλώνω το μείγμα σε ένα μικρό τετράγωνο ταψάκι. Ισιώνω την επιφάνεια με μια σπάτουλα και βάζω στο ψυγείο να σφίξει το μείγμα για 3 ώρες. Κατόπιν το βγάζω από το ψυγείο, κόβω σε μπάρες κ τις βουτώ στη σοκολάτα που μόλις έχω λιώσει. Τοποθετώ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και αφήνω να κρυώσουν. Αποθηκεύω σε τάπερ στο ψυγείο. Καλοφάγωτα!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Πολύ ενδιαφέρον! Μοιάζει όντως με Bounty; Από θερμιδικής άποψης πώς είναι;