Oι λάτρεις των μανιταριών θα λατρέψουν αυτή την εύκολη συνταγή!
1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια εμπορίου
χυμό ενός λεμονιού
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο
λίγο σκόρδο σε σκόνη(προαιρετικά)
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί και τα τα κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια
Τα τοποθετούμε σε ένα πυρεξάκι, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, αλάτι-πιπέρι, ρίγανη, σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Μμμμμ....ωραίο φαίνεται!!!!