Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Αφού έχουμε αφαιρέσει την φλούδα και έχουμε κόψει τις άκρες από τις γλυκοπατάτες τις κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το αραβοσιτέλαιο και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα με τα στερεά στις γλυκοπατάτες και ανακατεύουμε.
Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε τις γλυκοπατάτες και τις ψήνουμε για 30-35 λεπτά. ‘Ετοιμοι!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο