3/4 φλ. αλεύρι ολικής 1 φλ. κινόα μαγειρεμένη 1/4 φλ. ζάχαρη καρύδας 1/4 φλ. ηλιέλαιο 1 μεγάλο μήλο τριμμένο 1 κ.γ. baking powder 1/4 κ.γ. τζίντζερ, κανέλα, γαρίφαλο 1/4 φλ. σταφίδες
για την επικάλυψη:
1/4 φλ. βρώμη 1 κ.σ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. ζάχαρη καρύδας 1 κ.γ. κανέλα Κευλάνης
Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το baking, τα μπαχαρικά. Σε ένα άλλο ανακατεύω το ηλιέλαιο με την ζάχαρη, το μήλο κ την κινόα.
Μετά στο μείγμα με τα υγρά ρίχνω σιγά σιγά το αλεύρι για να ενσωματωθεί. Τέλος προσθέτω και τις σταφίδες.
Ανακατεύω τα υλικά της επικάλυψης.
Μοιράζω σε μαφινοθήκες σιλικόνης το μείγμα κ πασπαλίζω με λίγη από την επικάλυψη.
Ψήνω σε 30-40 λεπτά στους 180C.
Βγάζω από τον φούρνο, τα τοποθετώ σε σχάρα κ περιμένω να κρυώσουν πριν τα ξεφορμάρω.
Καλή σας απόλαυση!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο