[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
ΆΚυρο, σε λάθος εβδομάδα το έγραψα! Παρεπιπτόντως έκανα το παστιτσιο και βγήκε απιστευτο!!!!!!! Το καλύτερο παστίτσιο ever! Ξεπέρασα και τη μαμά μου!
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το γλυκό, το νισεστε τι είναι?
οκ...την έκανα.καλό αλλα προτιμώ την κλασική συνταγή με μουστάρδα-ελαιόλαδο-σκόρδο. το σκόρδο το έβαλα σε κομματάκια, επίσης το λάδι ήταν υπερβολικά μεγάλη ποσότητα καθώς και το ξύδι.θεωρώ πως χρειάζεται το μισό και απο τα 2 απ ότι αναφέρει η συνταγή.
Δεν την έκανα, αλλά έχω κάνει τα μανιτάρια λαδορίγανη με τριμμένο σκόρδο της Όλγας (http://www.olgascuisine.blogspot.gr/2013/02/blog-post_25.html) και βγήκαν απίστευτα. Δεν έχω λόγια να σου περιγράψω τη γεύση. Αν σου αρέσουν τα λεμονάτα να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε. Και τριμμένο σκόρδο λέει λίγο η συνταγή, αλλά βάλε κατιτίς παραπάνω. Έδενε τέλεια με τα μανιτάρια. Θα δοκιμάσω και αυτή που λες με τη μουστάρδα. Μουστάρδα πόση περίπου βάζεις και ποια προτιμάς (καυτερή ή απλή?)
Καλημέρα, Μία απορία. στην συνταγή με τα μανιτάρια στον ιστότοπο της Όλγας λέει στην συνταγή πως βάζει 3 σκελίδες σκόρδο αλλα δεν το αναφέρει καθόλου στην εκτέλεση. μήπως μπορούμε να το διευκρινήσουμε γιατί θέλω να το δοκιμάσω?