150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ ζάχαρη
250 γρ κουβερτούρα
100 γρ μαργαρίνη
5 αυγά
Παγωτό ή σαντιγί για το σερβίρισμα
Λιώνουμε προσεκτικά σε ένα κατσαρολάκι την κουβερτούρα με την μαργαρίνη ανακατεύοντας συνεχώς
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα αυγά, την ζάχαρη και το αλεύρι
Προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε 8 ατομικά φορμάκια ή μια μεγάλη φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-14 λεπτά μέχρι να κάνει κρούστα εξωτερικά και να παραμείνει ρευστό μέσα
Tip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την μισή κουβερτούρα με σοκολάτα γάλακτος. Δεν πρέπει να παραψήσουμε τα σουφλεδάκια μας γιατι δεν θα είναι ρευστή η σοκολάτα στο εσωτερικό
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο