1/2 κιλό κληματόφυλλα
1/2 κιλό ρύζι καρολίνα
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3-4 κρεμμύδια ξερά τριμμένα
1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
τον χυμό απο 1 1/2 λεμόνι
2 κούπες ελαιόλαδο
2 1/2 κούπες βραστό νερό
αλάτι-πιπέρι
Αν τα κληματόφυλλα είναι φρέσκα τα πλένουμε και τα ζεματάμε για 2-3 λεπτά σε νερό που βράζει
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ρύζι,τα φρέσκα και ξερά κρεμμύδια, τον μαιντανό, τον άνηθο, την 1 κούπα λάδι, αλάτι και πιπέρι
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο