Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός το γιαούρτι με το λάδι και προσθέτουμε κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι και το μπέικιν, προσθέτουμε τόσο αλεύρι ώστε η ζύμη να είναι μαλακιά και να πλάθεται, περίπου 300-350 γρ. Με το μάτι καταλαβαίνετε η ζύμη να είναι μαλακιά να πλάθεται.
Προσθέτουμε και τη φέτα, τη διπλώνουμε στη ζύμη να μην μας λιώσει… θέλουμε να υπάρχουν κομματάκια να φαίνονται δηλαδή…
Κάνουμε μπαλάκια όσο ένα μικρό μανταρίνι και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα πατάμε με το χέρι μας να απλώσουν λίγο να μην είναι στρόγγυλα, χαράζουμε με ένα μαχαίρι κάθετα και οριζόντια.
Περνάμε τα πιτάκια με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδίσουν
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο