Μουλιάζω για 2 ώρες τα πορτσίνι σε νερό ή κρασί. Κατόπιν τα στραγγίζω και τα ψιλοκόβω. Με τα χέρια «σχίζω» τα μανιτάρια.
Βάζω όλα τα υλικά σε αντικολλητικό τηγάνι (εκτός από τους σπόρους και το καρύδι, τα οποία τα προσθέτω στο τέλος) και μαγειρεύω σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να φύγει η υγρασία από τα μανιτάρια.
Κατόπιν σερβίρω σε πίτες ή τορτίγιες με τζατζίκι, αγγούρι, ντομάτα και κρεμμύδι. Καλή σας απόλαυση!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο