450 γρ. ζύμη για πίτσα 4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή 24 κομμάτια μοτσαρέλα 1 εκ. 1/2 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη 1/2 πιπεριά κίτρινη, ψιλοκομμένη λάδι για τηγάνισμα
50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 κ.γ. ρίγανη ξερή 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη αλάτι πιπέρι
100 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
Ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη της πίτσας και κόβουμε σε 36 τετράγωνα κομμάτια 5 εκ.
Κόβουμε το κάθε κομμάτι της γαλοπούλας σε 9 ίσια κομμάτια.
Απλώνουμε σε κάθε κομμάτι της ζύμης τα υλικά της γέμισης και τα κλείνουμε καλά.
Τηγανίζουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι σε θερμοκρασία 180ο C για 3-5 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της επικάλυψης σε ένα μπολ και πασπαλίζουμε τα πιτσάκια.
Σερβίρουμε με τη σάλτσα ντομάτας.
Εναλλακτικά μπορούμε να τα ψήσουμε στον φούρνο στους 200ο C στον αέρα για 15 λεπτά μέχρι να ψηθούν και να πάρουν ωραίο χρώμα.
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο