Xθες, 24 Μαρτίου, η Αθηνά έκλεισε ένα μήνα ζωής! 28 μέρες για την ακρίβεια, αφού ο Φεβρουάριος ήταν κουτσός, αλλά εμείς το υπολογίζουμε σαν μήνα για να μην μπερδευόμαστε, χαχα!
Τι να πρωτοπώ για αυτό τον ένα μήνα; Ότι ώρες ώρες μου μοιάζει σαν ψέμα;; Κοιμάται, για παράδειγμα, η Αθηνά στην καλαθούνα της και μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα να πάρω κάτι και κοντοστέκομαι από πάνω της. «Ωπ! Τι έχουμε εδώ;«, σκέφτομαι κάποιες φορές! Χρειάζομαι μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου για να «θυμηθώ» ότι είμαι μαμά και ότι αυτό το αγγελούδι που ονειρεύεται στο δωμάτιό μας είναι δικό μας!!
Κάθε μέρα την αγαπώ και πιο πολύ! Έχω φτιάξει ένα λεξιλόγιο ειδικά για εμάς τους τρεις, το οποίο περιλαμβάνει λέξεις όπως «μπίμπι», «πίφι πίφι», «μαμά μεμέ», «πλιτσι πλατς!» και άλλα πολλά. Το κινητό μου είναι γεμάτο φωτογραφίες της. Τα ρουθούνια μου γεμάτα με τη μυρωδιά της. Η αγκαλιά μου έχει πάρει το σχήμα από το κορμάκι της. Και φυσικά καμαρώνω σαν κουκουβάγια για αυτήν!
Είμαι η μαμά της Αθηνάς, του Αρχέλαου και του Άγγελου. Λατρεύω τη ζωή με τα πάνω και τα κάτω της. Όπως άλλωστε λατρεύω το να είμαι μαμά! Σπούδασα Ιατρική, ασχολήθηκα από νωρίς με τη μουσική, το γράψιμο και ένα σωρό άλλα πράγματα ώσπου με κέρδισε τελικά το internet που συνδυάζει τα πάντα! Ευχαριστώ που διαβάζετε το Είμαι Μαμά! Κατά κάποιο τρόπο, παιδάκι μου είναι και αυτό! :)
εχω το ιδιο ακριβως μοτο. δεν θελει κοπο θελει τροπο. το μυστικο ειναι αγαπη, ηρεμια και πολλα πολλα πολλα πολλα φιλια