Ε, τα λογια αυτα δεν θα τα ξεχασω! Μου ακουστηκαν σαν «εσυ δεν θα καταφερεις να θηλασεις» και το καλυτερο ηταν οτι η «συγκατοικος» μου στο δωματιο να πεταει μπουκαλια γαλα που εβγαζε με το θηλαστρο! Κλαμα εγω το βραδυ, να σκεφτομαι «δεν θα θηλασω ποτε…».
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Όλα αυτά κάτι μου θυμίζουν.......αναποδούλης ήταν κ΄το καμάρι μου!Γέννησα με καισαρική κ΄ολική νάρκωση στης 06-05-2010, η σημαντικότερη μέρα της ζωής μου!Δυσκολεύτηκα αρκετά με το θηλασμό κ΄κατάφερα να θηλάσω μόνο 2 μήνες.Σήμερα ο Δημοσθένης μου είναι 15 μηνών κ΄όλα βαίνουν μια χαρά!Είμαστε αγαπημένοι, ευτυχισμένοι κ΄υγιείς!Ότι πιο πολύτιμο έχω είναι το παιδάκι μου κ΄φυσικά ο ανδρούλης μου, ο Χρήστος μου!!
>ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΡΑΧΙΑΙΑ...
>Σαν να βλεπω τον ευατο μου χαχα. Μονο που εγω γεννησα 27/8/2010 κοριτσακι. Τωρα πλεον ειμαι σουπερ μαμα αλλα μεχρι να συνελθω απο την καισαρικη και την ραχαια ειχα πολλους πονους και μεχρι να αρχηνισω να περπαταω ειδα και επαθα!!