Η Ευαγγελία συνεχίζει να κάνει τη δίαιτα με πόντους Weight Watchers και να την απολαμβάνει! Σας είχε γράψει αναλυτικά για αυτήν ΕΔΩ.
Σήμερα μας δείχνει πώς να φτιάξετε μια νόστιμη κολοκυθόπιτα με τυρία, μπέικον και γαλοπούλα, την οποία μπορείτε να απολαύσετε χωρίς τύψεις! (μιαμ!)
Βοηθός στη μαγειρική της η Άννα που μας εξηγεί πώς τρίβει κανείς το κολοκύθι και η Ερατώ!
—–
Επειδή με τη δίαιτα (θυμάστε ε;;) έχω βαρεθεί να τρώω τα ίδια και τα ίδια, είπα να επιχειρήσουμε να φτιάξουμε μια διαιτητική εκδοχή της κολοκυθόπιτας.
Υλικά:
1 κιλό κολοκυθάκια βρασμένα ψιλοκομμένα
100 γρ Κότατζ τζήζ
100 γρ ρεγκάτο τριμμένο
100 γρ βραστή γαλοπούλα
40 γρ μπέικον ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγος δυόσμος
6 φύλλα κρούστας
6 κγ Λάδι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από το φύλλο και το λάδι) σε ένα λεκανάκι
Σε ένα πυρέξ στρώνοουμε τα 3 φύλλα αλείφοντας με λίγο λάδι.
Στρώνουμε τη μισή γέμιση, μετά βάζουμε ένα φύλλο και στη συνέχεια την υπόλοιπη γέμιση. Στρώνουμε τα τελευταία 2 φύλλα και αλείφουμε με το υπόλοιπο λάδι.
Περνάμε το πάνω φύλλο με λίγο νερό
Ψήνουμε στους 180οC για 1 ώρα
–
Η Ευαγγελία Παπαχειμώνα είναι η μαμά της Άννας και της Ερατώς! Μπορείτε να διαβάσετε για τα κατορθώματα των κοριτσιών της στο annoulasmom.blogspot.com/
Εκτός αυτού είναι και μια πραγματική νεράιδα των χειροποίητων μάρσιπων! Μπορείτε να δείτε τη δουλειά της στο pantoumazi.gr
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Άχου την!!Τι γλυκεια που ειναι..!!