Ετοιμάζω το μείγμα, ξεροψήνω το μπέικον και βάζω το αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταίνεται σε μέτρια φωτιά. Ρίχνω λίγο χυλό στο σχήμα του μπέικον. Τοποθετώ την φέτα του αλλαντικού επάνω και καλύπτω λίγο ακόμα το μπέικον.
Γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά (σαν να κάναμε κανονικές τηγανίτες δηλαδή) και voila!
Δεν έμεινε ψίχουλο για να σας τα φωτογραφίσω!
Η φωτογραφία που σας βάζω, κυκλοφορεί στο FB και δεν ξέρω ποιανού είναι να σας δώσω την πηγή.
Σας αφήνω και πάω να τρέξω μπας και κάψω αυτά που έφαγα!!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
φαινεται τελειο!! θα το δοκιμασω για πρωινο το ΣΚ και ελπιζω να μη μου πονεσει η κοιλια :p