1 κιλό φράουλες
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
Για το σερβίρισμα
Φύλλα βασιλικού
Κόβετε τις φράουλες στη μέση και τις βάζετε τη μία δίπλα στην άλλη σε ένα σκεύος στην κατάψυξη, να παγώσουν για τουλάχιστον 2 ώρες.
Βγάζετε τις φράουλες από την κατάψυξη και τις ρίχνετε στον κάδο του μπλέντερ προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά μαζί και τα χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα για 3 – 4 λεπτά. Μεταφέρετε το παγωτό σε μπολάκια, πασπαλίζετε με φύλλα βασιλικού και σερβίρετε το παγωτό αμέσως.
ΧΡΗΣΙΜΟ
Αυτό το παγωτό, επειδή δεν έχει κάτι να το σταθεροποιεί (όπως αυγά), πρέπει να καταναλώνεται απευθείας. Κάντε όση ποσότητα παγωτού μπορείτε να καταναλώσετε μέσα σε 2 ώρες.Μπορείτε να το φτιάξετε μια με ροδάκινα.
[divider]
Η φημισμένη τηλεοπτική μαγείρισσα και συγγραφέας δεκάδων βιβλίων μαγειρικής, που έχουν γίνει best sellers σε Ελλάδα και εξωτερικό, Μυρσίνη Λαμπράκη, συμπράττει με το eimaimama.gr δίνοντας μας υπέροχες, καθημερινές και πρακτικές συνταγές.
Δείτε ακόμα περισσότερες γευστικές συνταγές με την υπογραφή της Μυρσίνης στο mirsini.gr!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο