2 φλιτζάνια γιαούρτι στραγγιστό
½ φλιτζάνι μέλι θυμαρίσιο
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος 35 % παγωμένη
½ φλιτζάνι ζάχαρη
Ρίχνετε σε ένα μπολ το γιαούρτι και το μέλι και τα ανακατεύετε καλά με έναν αυγοδάρτη να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάτε με το σύρμα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να πάρετε μια αφράτη και σφιχτή σαντιγί.
Διπλώνετε τη σαντιγί στο μείγμα του γιαουρτιού με απαλές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθεί καλά στο μείγμα. Μοιράζετε το μείγμα σε 6 ποτηράκια τα καλύπτετε με μεμβράνη και τα βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Βγάζετε το γιαούρτι από το ψυγείο και σερβίρετε.
[divider]
Η φημισμένη τηλεοπτική μαγείρισσα και συγγραφέας δεκάδων βιβλίων μαγειρικής, που έχουν γίνει best sellers σε Ελλάδα και εξωτερικό, Μυρσίνη Λαμπράκη, συμπράττει με το eimaimama.gr δίνοντας μας υπέροχες, καθημερινές και πρακτικές συνταγές.
Δείτε ακόμα περισσότερες γευστικές συνταγές με την υπογραφή της Μυρσίνης στο mirsini.gr!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο