1 συσκευασία Melissa Pasta Kids Minions
1 μικρό κουνουπίδι
1 κούπα κρέμα γάλακτος (ή 1 κούπα γάλα)
3 αυγά
αλάτι- πιπέρι
1 κ γλ γλυκιά πάπρικα
1/4 γκούντα τριμμένο
1/4 τσένταρ τριμμένο + έξτρα για το πασπάλισμα
Βράζω τα ζυμαρικά 2-3 λεπτά λιγότερο από τον αναγραφόμενο χρόνο. Σουρώνω και κρατώ 1/4 κούπας από το νερό βρασμού.
Κόβω το κουνουπίδι σε μικρά μπουκετάκια – μπουκίτσες και το ζεματίζω σε νερό για 2-3 λεπτά.
Δεν βράζω το κουνουπίδι. Θέλω απλώς να μαλακώσει.
Σε ένα βαθύ μπωλ, λιώνω το κουνουπίδι με το εργαλείο του πουρέ, ή με ένα πηρούνι.
Ρίχνω τα ζυμαρικά στο κουνουπίδι, προσθέτω αλάτι -πιπέρι και τα τριμμένα τυριά κι ανακατεύω καλά.
Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάω τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, το νερό του βρασμού των ζυμαρικών, και την πάπρικα.
Προσθέτω το μίγμα των αυγών στα ζυμαρικά, ανακατεύω καλά και γεμίζω τις θήκες μάφινς.
Πασπαλίζω με το έξτρα τσένταρ.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 για 20 -25 λεπτά.
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο