8-10 ώριμες ντομάτες εποχής
3 πιπεριές Φλωρίνης
3-4 μέτρια κρεμμύδια
ελαιόλαδο
4 σκ.σκόρδο κομμένες σε φετάκια
1 ώριμο αβοκάντο
πηγή: misshealthyliving.gr
Προθερμαίνουμε το φούρνο τους 200 σε αέρα. Κόβουμε τα λαχανικά μας και τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα του φούρνου (χωρίς να τοποθετήσουμε λαδόκολλα). Αλατίζουμε, προσθέτουμε ελαιόλαδο κατά βούληση, πιπέρι, θυμάρι και καπνιστή πάπρικα
Ψήνουμε στους 200 για 30-40 λεπτά. Θα εξαρτηθεί από το πόσο χοντρά έχουμε κόψει τα λαχανικά μας
Τοποθετούμε τα λαχανικά μαζί τα ζουμιά που έχουν βγάλει καθώς και το αβοκάντο στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να έχουμε την επιθυμητή υφή. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι αν χρειάζεται
Στο σερβίρισμα προσθέτουμε ελαιόλαδο και θυμάρι. Είναι πολύ ωραία και παγωμένη
Ονομάζομαι Ευαγγελία Βλασσοπούλου. Δουλεύω στον τραπεζικό τομέα και είμαι η μαμά δύο υπέροχων μικρών κοριτσιών.
Ο ερχομός του πρώτου μου παιδιού με έκανε να θέλω να προσφέρω στην οικογένειά μου ό,τι το καλύτερο. Αυτό έχει να κάνει και με τη διατροφή, καθώς πάντα ήμουν οπαδός του υγιεινού τρόπου ζωής. Η μαγειρική υπήρχε στη ζωή μου από πολύ νωρίς. Θυμάμαι πως όταν δοκίμαζα κάτι και μου άρεσε πάντα ρωτούσα «πώς το έκανες;».
Οι συνταγές που παρουσιάζω στο blog μου είναι δικές μου και όχι παραλλαγές άλλων. Στόχος μου εκτός από το εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα, είναι η ορθή χρήση υλικών, ο εύκολος και γρήγορος τρόπος μαγειρέματος καθώς και ο σωστός συνδυασμός των τροφικών ομάδων. Τέλος, θεωρώ ότι το φαγητό είναι απόλαυση. Τα υγιεινά φαγητά μπορούν να είναι και πολύ νόστιμα!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο