2 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου
½ κουτ. γλυκού σόδα
¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
¼ φλιτζ. μέλι
¼ φλιτζ. τριμμένο φουντούκι
¼ φλιτζ. κομματάκια σοκολάτας 85% κακάο
1 αβγό
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και σε μία λαμαρίνα στρώνουμε μία λαδόκολλα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το μέλι και το αβγό και χτυπάμε καλά.
Ρίχνουμε στο μείγμα το αλεύρι αμυγδάλου και την σόδα.
Με μία σπάτουλα ενσωματώνουμε το τριμμένο φουντούκι και την σοκολάτα.
Με ένα κουτάλι της σούπας βάζουμε από μία κουταλιά από το μείγμα στην λαδόκολλα (θα βγουν περίπου 14 μπισκότα).
Ψήνουμε για 10-12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε!
Το bubbles & avocados δεν είναι ένα site που θα σας πει τι πρέπει να τρώτε και τι όχι. Πρόκειται για ένα site που θέλει να δώσει όσες περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα τρόφιμα, που θέλει να βοηθήσει τον καθένα να μάθει να διαβάζει σωστά τις ετικέτες των προϊόντων στο σούπερ μάρκετ και να προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, σε όποιον θέλει να τον δοκιμάσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο