1 πακέτο ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
2 αυγά
φρέσκο γάλα
Μερέντα
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Λάδι για το τηγάνισμα
Παίρνουμε κάθε φέτα ψωμί του τοστ και κόβουμε απο δυο σχέδια με κου πατ
Παίρνουμε το ένα κομμάτι, το αλείφουμε με μερέντα και καπακώνουμε με το άλλο σαν σάντουιτς
Σε ένα μπολάκι χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα, βουτάμε τις αυγοφέτες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και απο τις δυο πλευρές για λίγα λεπτά
Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Σορι για το σπασιμο αλλα μηπως τυχον ξερουμε ποσες θερμιδες εχουν?? Γιατι θελω να τις φτιαξω αλλα θελω κ να φαω
Μονο δυο αυγα, ψωμι του τοστ (βαλε ολικης αν θες, ειμαι σιγουρη οτι γινεται), Λιγη μερεντα και λιγη αχνη (μην βαζεις και αχνη αμα ειναι) Βαλε και μερεντα με ταχινι που ειναι πιο καλή. Δεν πρεπει να ειναι και ΤΟΣΟ επιβαρυντικά. Μην φας ενα πακετο ψωμι του τοστ φαε δυο κομματακια.