1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1/3 φλ. τσαγιού κακάο
2 αυγά
1/4 κ.γ αλάτι
1/4 κ.γ μπέικιν
2 βανίλιες
Φράουλες, σαντιγί, σιρόπι, ζάχαρη άχνη για το στόλισμα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν, το αλάτι, το κακάο και τις βανίλιες
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο
Αποσύρουμε απο την φωτιά και προσθέτουμε ανακατεύοντας την ζάχαρη,τα αυγά και το μείγμα με το αλεύρι
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μέτρια φόρμα σε σχήμα καρδιάς, αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 20-30 λεπτά
Βγάζουμε απο τον φούρνο, μόλις κρυώσει ξεφορμάρουμε και διακοσμούμε το brownie όσο πιο… ερωτικά γίνεται!
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο