4-5 κ.σ ζάχαρη άχνη (για πιο light αποτέλεσμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γλυκαντικό)
χυμό απο μισό λεμόνι
100ml νερό
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα ροδάκινα, τους βγάζουμε τα κουκούτσια, τα κόβουμε σε κομματάκια και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ
Προσθέτουμε την φρουκτόζη,το νερό,την βανίλια και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα
Αδειάζουμε την γρανίτα σε ένα μεταλλικό σκεύος και την βάζουμε στην κατάψυξη
2-3 φορές βγάζουμε την γρανίτα απο την κατάψυξη και την χτυπάμε με το μίξερ ώστε να αφρατέψει και να μην δημιουργηθούν κρύσταλλοι
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο