Αναμίξτε το χυμό, το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τη βανίλια σε ένα μπλέντερ για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
Ρίξτε τα υλικά σε φόρμες γεμίζοντάς τα 2/3 τους. Καλύψτε τες με μια διαφανή μεμβράνη και βάλτε τες στην κατάψυξη.
Όταν τα παγωτίνια είναι ακόμη μαλακά, γύρω στη 1 ώρα μετά, ανοίξτε μικρές σχισμές στη μεμβράνη και καρφώστε σε αυτές τα ξυλάκια.
Καταψύξτε για περίπου 4 ώρες, ώσπου να είναι συμπαγή τα παγωτίνια.
Βγάλτε τα από την κατάψυξη. Βρέξτε το κάτω μέρος της φόρμας με ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα. Αφήστε τα να ξεπαγώσουν για 2 με 3 λεπτά και τραβήξτε τα ξυλάκια προσεκτικά από το φορμάκι.
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο