15 ζαχαρωτά μπαστουνάκια
12 μαρσμέλοους
100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 55% κακάο
1 κ.σ. βούτυρο ανάλατο αγελαδινό
1. Γεμίζετε μια κατσαρόλα με νερό κατά τα 2/3 και την βάζετε να βράσει. Εφαρμόζετε στο χείλος της ένα μεταλλικό μπολ ίδιας διαμέτρου, το οποίο δεν πρέπει να ακουμπά στο νερό. Ρίχνετε στο μπολ τη σοκολάτα και το βούτυρο και ανακατεύετε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να λιώσουν. Αποσύρετε το μπολ από την κατσαρόλα και αφήνετε να κρυώσει ελαφρά.
2. Ρίχνετε στο μπλέντερ τα 3 ζαχαρωτά μπαστουνάκια, τα θρυμματίζετε και τα ρίχνετε σε ένα μπολ. Στερεώνετε τα υπόλοιπα ζαχαρωτά στα μαρσμέλοους, δημιουργώντας μικρά γλειφιτζούρια.
3. Στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Βουτάτε τα μαρσμέλοους στην σοκολάτα και στη συνέχεια στα θρυμματισμένα ζαχαρωτά. Τα ακουμπάτε στο χαρτί και τα αφήνετε να στεγνώσουν.
Η φημισμένη τηλεοπτική μαγείρισσα και συγγραφέας δεκάδων βιβλίων μαγειρικής, που έχουν γίνει best sellers σε Ελλάδα και εξωτερικό, Μυρσίνη Λαμπράκη, συμπράττει με το eimaimama.gr δίνοντας μας υπέροχες, καθημερινές και πρακτικές συνταγές.
Δείτε ακόμα περισσότερες γευστικές συνταγές με την υπογραφή της Μυρσίνης στο mirsini.gr!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο